Psyke.org

Netstationens Brevkasse

Spørgsmål og svar fra BørneTelefonens brevkasse på Netstationen.

Side 1 | Side 2 | Side 3 | Side 4

Har brug for hjælp NU!

Oprindelig placering.

Hej!

Jeg har et problem… Jeg blev uvenner med min eks, og vi var herre gode venner, det skete for 2 måneder siden. Den føreste uge efter tænkte jeg at vi nok skulle blive venner igen, men det gjorde vi ik’. Jeg er holdt op med at spise og har nu tabt mig 5 kg. og er for tynd i forevejen. Jeg har prøvet at snakke med ham om det men han vil ik’ lytte, jeg har sagt det til min bedste ven og han har lovet at hjælpe. Jeg syntes bar ik’ det har hjulpet overhovedet. Her for en uges tid siden er jeg begyndt at skære mig selv i hænderne og pine mig selv, jeg har ar på knoerne efter en kniv.

Jeg bliver kaldt for den billige luder nede i byen og der går dårlige rygter om at jeg går i seng med alle, jeg er bare stadig jomfru. Jeg har 8-9 drenge efter mig som vil slå mig ned, for det ka’ de virkelig, de har slået nogle af deres lære ned og en gammel dame! Nogle gange håber jeg bare at det er en drøm men det er det jo desværre ik’! :o( Hver dag tænker jeg: “Bare jeg ik’ vågner imorgen tidlig, og bare sover stille ind i nat” Men er altid vågnet igen!

Hvad ska’ jeg gøre?? Jeg græder tit over det, jeg følger ik’ med i skolen mere og er meget tæt på at blive smidt ud af skolen fordi jeg laver alt for meget “ballade” så jeg er ik’ til at styre! Og jeg flipper meget let ud nu fordi folk ka’ gøre mig så let ked af det nu…

Hva’ skal jeg gøre? Please kom med et råd snart! Vær sød at skrive til min e-mail! På forhånd tak! Qnuz MallX

Kære MallX!

Tak for din mail.

Du har det godt nok skidt! — men det er sådan set hvad jeg ved om dig. Jeg har hverken din alder, om du bor sammen med dine forældre, hvor længe du har kendt din eks og andet, der ville være en hjælp for at kunne forstå din situation så godt som muligt.

Du har virkelig brug for noget voksen-hjælp. Du er ret skævt inde på livet lige nu og det skal der en god og engageret voksen til at hjælpe dig ud af.

Mon der er bare én lærer på din skole, der er nogenlunde ok? Eller en i ungdomsklubben eller i en ungdomsrådgivning et sted i nærheden af hvor du bor.

Måske tænker du at de ikke vil hjælpe dig. Men hvis du kommer og siger, at du virkelig har brug for hjælp, for den er helt gal, så vil de fleste voksne - måske især dem, der arbejder professionelt med børn og unge — tage dig alvorlig.

Du kan altså ikke klare det her kaos, som du føler, alene — der ér faktisk nogen, der gerne vil hjælpe, hvis du er parat til at modtage hjælp.

Hvis ikke du kan finde en voksen i nærheden af hvor du bor, så ring til BørneTelefonen på 35 55 55 55 eller kom ind på www.bornenettet.dk hvor du kan chatte med en voksen på BørneTelefonen på nettet.

Mange hilsener fra en rådgiver på BørneTelefonen på Nettet.

Side 1 | Side 2 | Side 3 | Side 4

 

Permanent location: http://www.psyke.org/articles/da/netstationen/2