Psyke.org

Stina Marie

Når eg fortalte familie og slekt at eg var lesbisk

Copyright, Stina Marie

Eg har vært lesbisk lenge og eg sto fram som lesbisk på ungdom skolen. Og for to dager siden bestemmte eg meg for å stå fram for familie å slekt også å fortelle at eg er lesbisk. Alt gikk liksom helt fint da vi satt å spiste middag, men da eg bestemmte meg for å fortelle det og sa at eg var lesbisk så ble det et helvete uten like heime og familien min ville ikkje se meg lenger og ga meg 10 minutter til å pakke en bag med klær å komme meg te helvete vekk for da var eg liksom ikkje familie medlem lenger, da var eg bare en fremmed.

Og før eg gikk så tok min far å slo meg to ganger i ansiktet og skubbet meg så eg falt i bakken å slo hodet. Så no går eg bare rundt å prøver å finne et sted ute som eg kan sove osv. Eg har begynt å kutte meg opp på armene og har no flere 100 arr på armene.

I går tok eg å kuttet pulsårene og var klar te å dø fordi eg ikkje orket mer, men hvorfor må abselutt folk ringe ambulansen eller følge noen te legevakten, i hvertfall så var det et par som bar meg te legevakten å fikk sydd og tok meg med seg hjem, så når eg våkna idag var eg svimmel og dårlig etter å ha mistet mye blod og eg e fortsatt sinnsykt dårlig, men det paret som fant meg igår har no tatt meg inn og passer på meg 24 timer i døgnet så eg ikkje lenger ska skade meg.

Eg vet jo at det paret som fant meg bare vil hjelpe meg, men det eneste eg tenker på er døden og hvordan eg ska ta livet mitt med minst mulig smerte.

Eg klarer bare ikkje å leve lenger.

 

Permanent location: http://www.psyke.org/personal/s/stina_marie